> Serviciile Noastre <


Cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, cu parteneri din Germania și Anglia, magazinul nostru este specializat în comercializarea pieselor, accesoriilor și consumabilelor pentru toate tipurile de automaturatori stradale indiferent de anul fabricatiei.7 Ani Experienta

Impreuna cu partenerii nostri din Germania si Anglia cladim o experienta avansata pentru ca tu sa fii multumit de serviciile noastre.


Multipla Specializare

Oferim produse pentru toate automaturatorile stradale indiferent de an sau vechime, iar tu le obtii rapid, salvand timp si bani.


Specializare Calitativa

Piese, accesorii si consumabile cu standarde E.U. ridicate cerute de catre producator astfel incat tu obtii calitate la preturi mici.


> Despre masinile de salubrizare <Faun Viajet 6
Johnston Sweepers VT650
Hako Citymaster 2000

Cu un simplu click la noi ai mereu consumabilele in stoc

Calitatea produselor noastre reduce costul serviciilor dumneavoastra!

> Ce zic altii despre noi <“O colaborare foarte buna, profesionala si eficienta indiferent de dificultăți si probleme.....cu Madi Auto Clean SRL”

Ing. DAN MARIAN

Director Tehnic Greendays

“Avand in vedere dinamica si rapiditatea cu care se petrec lucrurile in zilele de azi, toti avem nevoie de colaboratori/ furnizori care sa se preteze acestor nevoi. Madi Auto Clean este unul din acei furnizori seriosi, rapizi si constanti. Am remarcat si apreciat o disponibilitate in orice moment atat cu achizitii cat si cu sfaturi si recomandari pertinente.”

MIRCEA OPREA

Director Tehnic SC Urbana SA Bistrita

"Colaborarea cu Madi Auto Clean SRL este una deosebit de buna profesional, un partener de incredere indiferent de solicitari."

KAI ADAM

Administrator Adam Kommunalhandel - GermaniaMadi Auto Clean 2018. Partener german ADAM KOMMUNALHANDEL. Toate drepturile sunt rezervate.

Design by Wephisto SRL. Coded by Smici Design